Bakłażan z farszem grzybowym
Bakłażan z farszem grzybowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.89 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Mieszanka bułki tartej, sól, bakłażan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kubki z bakłażanem z farszem kukurydzianym, Bakłażan pieczony ze słonym farszem serowym, oraz Kury Z Grilla I Farsz Z Bakłażanów.
Instrukcje
Pokrój bakłażana na pół wzdłuż; miarka się miąższ, pozostawiając 1/4-in.- gruba skorupa. Odstawić skorupę na bok. Posiekaj miąższ; umieść w durszlaku na talerzu.
Posypać solą; odstawić na 30 minut. Osusz wilgoć papierowym ręcznikiem.
Na patelni, podsmażyć miąższ bakłażana i cebulę na maśle do miękkości.
Dodać bułkę tartą, pieczarki, natkę pietruszki i pieprz. Łyżka do skorupek bakłażana.
Miejsce w ósemce. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° C przez 15 minut.
Posypać serem; piec 5 minut dłużej lub aż ser się rozpuści.