Bakłażan z farszem grzybowym

Bakłażan z farszem grzybowym
Bakłażan z farszem grzybowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.89 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Mieszanka bułki tartej, sól, bakłażan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kubki z bakłażanem z farszem kukurydzianym, Bakłażan pieczony ze słonym farszem serowym, oraz Kury Z Grilla I Farsz Z Bakłażanów.

Instrukcje

1
Pokrój bakłażana na pół wzdłuż; miarka się miąższ, pozostawiając 1/4-in.- gruba skorupa. Odstawić skorupę na bok. Posiekaj miąższ; umieść w durszlaku na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
2
Posypać solą; odstawić na 30 minut. Osusz wilgoć papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Na patelni, podsmażyć miąższ bakłażana i cebulę na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać bułkę tartą, pieczarki, natkę pietruszki i pieprz. Łyżka do skorupek bakłażana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
GrzybyGrzyby
BakłażanBakłażan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
5
Miejsce w ósemce. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 350° C przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Posypać serem; piec 5 minut dłużej lub aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn