Bakłażan Z Farszem Grzybowym

Bakłażan Z Farszem Grzybowym
Bakłażan z farszem grzybowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 557 kalorii, 17g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.93 za porcję. Jeśli masz bułkę tartą, mielony pieprz, bakłażan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 89 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Podobne przepisy to Bakłażan z farszem grzybowym, Kubki z bakłażanem z farszem kukurydzianym, oraz Bakłażan pieczony ze słonym farszem serowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj kwadratowe naczynie do pieczenia o wymiarach 8x8 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój bakłażana na pół wzdłuż i zgarnij miąższ, pozostawiając muszle o grubości około 1/4 cala. Posiekaj miąższ i umieść w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
3
Posypać solą i niech miąższ bakłażana kapie przez 30 minut. Osuszyć wilgoć z masy bakłażanowej ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać miąższ bakłażana i cebulę na gorącym maśle, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół. Wymieszać bułkę tartą, grzyby, włoskie przyprawy i czarny pieprz do mieszaniny bakłażana, aż dokładnie połączone. Łyżka mieszaniny do skorupek bakłażana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Bułka TartaBułka Tarta
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
BakłażanBakłażan
MasłoMasło
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupki bakłażana będą miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Posypać serem szwajcarskim, wrócić do piekarnika, i piec, aż ser się stopi, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn