Bakłażan, w stylu syreny (Melanzane Alle Sirenuse) może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, sól i pieprz, pomidory, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bakłażan W Stylu Syreny (Melanzane Alle Sirenuse), Melanzane a funghetto (bakłażan w stylu grzybowym), oraz Melanzane Fritte (Bakłażan Sadzony).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść plasterki bakłażana na tacy i piecz przez 15 minut, aż będzie jasno złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Formować kanapki z plasterków bakłażana i sera, umieszczając jeden plasterek sera między dwoma plasterkami bakłażana. Pogłębiać każdą kanapkę w mące i zanurzyć w jajku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bakłażan
Ser
Mąka Uniwersalna
Pasek Skórki Cytrynowej
Jajko
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni, aż prawie do palenia, i smażyć kanapki, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Wyjąć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
6
Ułóż kanapki na ceramicznej patelni i rozłóż liście bazylii równomiernie na kanapkach. Pomidory doprawiamy solą i pieprzem do smaku i łyżką do kanapek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
świeża Bazylia
Pomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ceramiczna Forma Ciasta
7
Posypać każdą kanapkę Parmigiano-Reggiano i piec przez 17 do 20 minut.