Bakłażan Rosyjski
Przepis rosyjski bakłażan jest gotowy w około 1 godzinę i 20 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 227 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, bakłażan, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to The Russian Tea Room Russian Dressing, Rosyjska Herbaciarnia Rosyjski Dressing – jest to sos sałatkowy z miejsca o bogatej historii, oraz Wegańskie: smażona kanapka z bakłażanem z bakłażanem Mayo.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć sok z cytryny i wody.
Umieść plastry bakłażana w wodzie cytrynowej, aby namoczyć, a rondel lekko osolonej wody zagotować.
Odcedzić i opłukać plastry bakłażana, a następnie umieścić je we wrzącej wodzie. Gotować przez 8 protokół, lub aż ledwo miękkie.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować naczynie zapiekanki 2 quart.
Warstw plastry bakłażana, pomidory i cebulę w naczyniu, posypując każdą warstwą odrobiną mąki. W średniej misce wymieszać śmietanę, czosnek, sól i pieprz.
Rozłóż to na wierzchu zapiekanki.
Piec przez 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż wierzch będzie ładnie rumiany i będzie sos bąbelkowy.