Bakłażan i zielony pieprz Kugel
Przepis bakłażan i zielony pieprz Kugel jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 160 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jeśli masz pieprz, bakłażan, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wegetariańska Moussaka Kugel inspirowana bakłażanem i zielenią s ' kar, Bakłażan Z Papryką, Fetą I Zielonymi Oliwkami, oraz Sałatka z pieczonego bakłażana, czerwonej papryki i zielonej fasoli z granatu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przekłuć bakłażana kilka razy widelcem; umieść na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Piec w 450 przez 20 minut lub do miękkości. Lekko ostudzić; obrać i posiekać.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, paprykę i orzechy. Gotować 6 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodaj mieszankę cebuli, sól, czarny pieprz i jajka do bakłażana; dobrze wymieszać, aby połączyć.
Dodać mączkę z macy; wrzucić delikatnie, aby połączyć. Mieszankę łyżką do naczynia do pieczenia 11 x 7 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Piec w 450 przez 35 minut lub aż budyń jest dokładnie ogrzany i złocisty.