Bakłażan I Papryka Z Fetą

Bakłażan I Papryka Z Fetą
Bakłażan i papryka z Fetanem to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis od Marthy Stewart ma 23 fanów. Mieszanka papryki, sok z cytryny, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek z bakłażana z ciecierzycą, pieczoną czerwoną papryką, serem Feta i czarnymi oliwkami, Burgery ze szpinakiem i fetą z kurczakiem (aka Spanakopita Burgers) z grillowanym Halloumi, pieczoną czerwoną papryką i sosem szpinakowo-Feta, oraz Przyprawiona papryka i bakłażan dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia15
Magazyn