Bakłażan Faszerowany Po Grecku

Bakłażan Faszerowany Po Grecku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj faszerowanego bakłażana w stylu greckim. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 509 kalorii, 28g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz mieloną jagnięcinę, fetę, pomidory śliwkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 51 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bakłażan faszerowany po grecku, Bakłażan Faszerowany Po Grecku, oraz Bakłażan Faszerowany Po Grecku (Bakłażan) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połowę 2 bakłażanów wzdłuż, zdobyć ich miąższ głęboko ostrym nożem, uważając, aby nie przebić skórki, i nożem grejpfruta czerpać miąższ, zastrzegając go i pozostawiając 1/2-calowe grube muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Posyp skorupki 1 łyżeczką soli i odwróć je na papierowych ręcznikach, aby osuszyć przez 15 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Wytnij zarezerwowany miąższ i pozostały cały bakłażan na kawałki 1/2 cala, w durszlaku wrzuć kawałki z pozostałą solą i pozwól im odcedzić przez 15 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4
Pat muszle suche z ręcznikami papierowymi, szczotkować je z 1 łyżka oleju, i smażyć je na stojaku patelni brojlerów, strona skóry w dół, pod rozgrzanym brojlerów o 4 cali od ciepła, aż będą miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
5
Na patelni, podgrzać pozostałe 3 łyżki oleju na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąco, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Podsmażyć cebulę i czosnek, aż przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Dodaj zmieloną jagnięcinę i kawałki bakłażana, poklepane na sucho, mieszając, aż mięso straci cały kolor, a bakłażan będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona JagnięcinaMielona Jagnięcina
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Wyjmij patelnię z ognia, wymieszaj pietruszkę, miętę, pomidory, fetę, sól i pieprz do smaku, i podziel nadzienie między skorupki, układając je. Podsmażyć nadziewane bakłażany w dużym naczyniu do pieczenia Ognioodporne przez 5 minut, lub aż nadzienie jest bulgotanie i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
TrudnośćTwardy
Gotowe W51 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn