Bakłażan (Bakłażan) Przystawka-Po Rumuńsku - (Vinete)

Bakłażan (Bakłażan) Przystawka-Po Rumuńsku - (Vinete)
Bakłażan (bakłażan) przystawka-po rumuńsku - (Vinete) jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 109 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka oleju kukurydzianego, bakłażana, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bakłażan W Stylu Szechuańskim (Bakłażan), Bakłażan Faszerowany W Stylu Moussaka (Bakłażan), oraz Bakłażan Faszerowany Po Grecku (Bakłażan).
TrudnośćŚredni
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn