Bakonia Brukselka

Bakonia Brukselka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać bacony brukselka spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.33 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 182 kalorie, 11g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brukselkę, boczek z indyka, cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brukselka Baaji (brukselka Indyjska przyprawiona), Pieczona brukselka / brukselka, oraz Brukselka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
W międzyczasie, gotować boczek z indyka w dużej, głębokiej, nieprzywierającej patelni na średnim ogniu, aż rumiane i tłuszcz jest renderowany, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Z IndykaBoczek Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać czosnek i cebulę na patelni z boczkiem i gotować, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj bulion z kurczaka, zwiększ ogień do wysokiej i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
5
Niech bulion gotuje się, aż zmniejszy się o około dwie trzecie, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6
Zdjąć patelnię z ognia i odstawić na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Do wrzącej wody dodać brukselkę. Gotować do miękkości po przekłuciu NOŻEM, 6 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Odcedzić kiełki i dodać je do patelni z mieszaniną boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać masło i Pecorino Romano i wymieszać na średnim ogniu, aż masło i ser stopią się i smaki są włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10
Serwuj brukselkę w stylu rodzinnym ze środka stołu lub bufetu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn