Baked Butterfish Saratoga
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne fodmap i pescatariańskie danie główne? Baked Butterfish Saratoga może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 21g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.0 za porcję. Jeśli masz masło, pietruszka, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 6 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Baked Butterfish Saratoga, Smażona na patelni Ryba maślana, oraz Pieczone Tahong (pieczone małże z polewą majonezowo-Chili) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować średnie naczynie do pieczenia.
W misce, śmietany razem masło, posiekaną natkę pietruszki, i szczypiorek.
Ułóż maślankę w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Posypać sokiem z cytryny, doprawić solą i pieprzem. Rybę ok.2 łyżkami mieszanki masła.
Piec 5 minut w nagrzanym piekarniku, aż masło się rozpuści. Obróć filety, posmaruj pozostałą mieszaniną masła i kontynuuj pieczenie 10 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkowana widelcem.
Udekorować gałązkami pietruszki i cytryny kliny służyć.