Bakłażan Faszerowany Z Grilla

Bakłażan Faszerowany Z Grilla
Bakłażan faszerowany z grilla to pescatarian przystawka. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka do 2 sardeli, oliwa z oliwek, liście mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Bakłażan Faszerowany Z Grilla, Bakłażan faszerowany z grilla Gianna, oraz Kiełbasa Faszerowana Grillowanym Bakłażanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill lub piekarnik do około 350 F / 175 C.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Odciąć łodygi kończy się bakłażany i przeciąć je na pół wzdłuż. Użyj łyżki, aby zgarnąć miąższ bakłażana, pozostawiając 1/2-cala (około 1 cm) skorupę ze wszystkich czterech stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
3
Bakłażany umieść na patelni, skórkę do dołu i lekko doprawić solą i pieprzem. Mięso bakłażana drobno posiekać i ustawić aside.In duża patelnia, podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Dodać cebulę i gotować przez około 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dodaj anchois i gotować przez 2 protokół. (opcjonalnie)
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
6
Dodać posiekany bakłażan i kolejną łyżkę oliwy z oliwek, a następnie doprawić solą i pieprzem. Gotować przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając.Wymieszać z orzeszkami pinii i gotować przez kolejne dwie minuty. Mieszanina powinna być teraz ładny złoty brąz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
7
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia 2 do 3 minut.Wymieszać około 1 szklanki posiekanych pomidorów, bułki tartej, bazylii i sera. Smak i dostosować sól i pieprz w razie potrzeby.Łyżka mieszaniny do czterech skorupek bakłażana, dzieląc równomiernie. Naciśnij i uformuj kopułę w każdym. (Jeśli przygotowujesz się z wyprzedzeniem, możesz teraz przykryć i schłodzić do 6 godzin. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
8
Dodać pozostałe pomidory do patelni wokół bakłażanów i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Skropić pozostałą oliwę z oliwek na bakłażany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
10
Umieść na gorącym grillu (lub w piekarniku) i gotuj przez około 40 minut, aż skorupki bakłażana będą miękkie, a farsz gorący. Jeśli korzystasz z piekarnika, możesz włączyć brojlery na końcu i broil przez 5 minut, aby brązowo u góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
11
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn