Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Caponatinanu z bakłażana. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka orzechów pinii, delikatne wewnętrzne żeberka selera, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Toasty Caponatina, Kaponatina warzywna słodko-kwaśna, oraz Wegańskie: smażona kanapka z bakłażanem z bakłażanem Mayo.
Instrukcje
1
W małej misce przykryj kapary ciepłą wodą i odstaw na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany