Fabulous Fish pie to pescatarian przepis z 7 porcjami. Jedna porcja zawiera 691 kalorii, 49g białka, oraz 43g tłuszczu. Na $5.29 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udać się do sklepu i odebrać a) lato zostało opóźnione ; lub, niedyed plamiak, b) ostatni weekend był tegoroczny przydział lato - mam nadzieję, że się podobało, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Bajeczny gulasz rybny, Bajeczna Krówka, oraz Bajeczna Frittata.
Instrukcje
1
Ziemniaki obieramy i gotujemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2
Usuń skórę z ryby (jeśli to konieczne) i pokrój na 3 cm kawałki. W dużym rondlu wymieszaj 350 ml mleka, śmietany, wina, liścia laurowego i pieprzu i zagotuj. Dusić delikatnie przez 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Wyjąć z ognia i przenieść kawałki ryby na talerz do drenażu. Odcedzić i zaparować płyn, a ugotowaną rybę oraz krewetki rozsypać na podstawie dużego, płytkiego pieca-odpornego dish.In czysty rondel, roztopić 50 g masła, dodać mąkę i dobrze wymieszać. Gotować przez 1 minutę, a następnie zdjąć z ognia. Stopniowo dodawaj płyn do gotowania z ryby, ubijając go trochę na raz, a następnie wracaj do ognia. Doprowadzić delikatnie do wrzenia i pozostawić na wolnym ogniu delikatnie przez 10 minut.
Rozłóż ryby w naczyniu odpornym na piekarnik, aby całkowicie pokrył rybę, możesz zdobyć wzory w zacieru widelcem, jeśli czujesz się tak skłonny.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Posypać tartym serem zacieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
8
Piec w temperaturze 200C przez około 35 minut, aż ładnie się zarumienią i bulgotną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Podawać z gotowaną na parze fasolką szparagową lub groszkiem miętowym (lub, w moim przypadku) cytrynowym tymiankiem i pełnowartościowym białym winem.Więcej pyszności dla ciebie!Moiras New England Clam chowder
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Z Małży
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Tymianek Cytrynowy
Piersi Bażanta Jeśli)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
10
Łosoś smażony na kapuście, słodkim ziemniaku i granacie
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Granat
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
11
Całkowicie makrela!Cała pieczona tilapia z natką pietruszki i czosnkiem
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Liściowa Płaska
Makrela
Tilapia
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.