Bagna Cauda Bruschetta
Bagna Cauda Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 38 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bagna Cauda, Bagna Cauda, oraz Bagna Cauda.
Instrukcje
Ułóż plastry bagietki w równej warstwie na blasze do pieczenia. Broil 1 minutę lub do tosty. Ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia.
Przygotuj grill lub patelnię grillową.
Cukinię pokroić wzdłuż na 3 równe kawałki. Ułóż kawałki cukinii i ćwiartki papryki, skórkę w dół, w jednej warstwie na stojaku do grilla lub patelni do grillowania pokrytej sprayem do gotowania i grilluj 3 minuty z każdej strony lub aż lekko rumiane i chrupiące. Cukinię i paprykę posiekać; przykryć i ogrzać.
Połącz sok, sól, czosnek i anchois w małym robocie kuchennym; proces 30 sekund lub aż mieszanina utworzy pastę.
Dodać olej; pulsować 10 razy lub aż do połączenia. Wymieszać łyżką do małego rondla; doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Wyjąć z ognia; wymieszać natkę pietruszki.
Umieścić 2 plastry bagietki na każdym z 12 talerzy.
Skropić każdy plaster mieszanką oleju około 1/2 łyżeczki, a na wierzchu około 1 łyżką warzyw.