Bagna Cauda może być dobry przepis, aby rozszerzyć swój repertuar Hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 141 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka papryki, radicchio, chrupiący chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Bagna Cauda, Bagna Cauda, oraz Bagna Cauda.
Instrukcje
1
W 2-do 3-Quart patelni lub patelni elektrycznej na średnim ogniu, wymieszać oliwę z oliwek, masło, anchois, i czosnek, rozbijając anchois i czosnek lekko z tyłu widelca, aż masło stopi się i mieszanina jest bulgotanie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardele
Oliwa Z Oliwek
Masło
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wyjąć z ognia i odstawić na co najmniej 10 minut lub do 30 minut.
3
W międzyczasie ułożyć na półmisku radicchio, endive, paprykę, zieloną cebulę i grzyby. Rozgrzej masło delikatnie na małym ogniu, a następnie wlej do miski lub ramekinu. Alternatywnie, wlać do ceramicznej patelni do fondue o pojemności 1 1/2 do 2 szklanek lub metalowego naczynia do przetarcia w płaszczu do kąpieli wodnej. Ustawiony nad świecą wotywną lub zapalonym alkoholem lub konserwowym płomieniem na paliwo stałe. Dostosuj ciepło do najniższego ustawienia pod patelnią do fondue, do średniego pod chafing dish. Podaj talerz warzyw i chleba, aby goście mogli zanurzyć się w ciepłym ogonie bagna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Pasek Skórki Cytrynowej
Warzywa
Grzyby
Woda Plus 2 łyżki Soli
Alkohol
Papryka
Masło
Endive
Chleb
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki