Bagna Cauda

Bagna Cauda
Need a gluten free and pescatarian hor d ' oeuvre? Bagna Cauda może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.77 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, buraki dla niemowląt, anchois i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bagna Cauda, Bagna Cauda, oraz Bagna Cauda dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wrzucić buraki i 2 łyżki. olej razem w średnim naczyniu do pieczenia. Przykryć folią i piec, aż buraki będą miękkie po przekłuciu końcówką noża, około 25 minut. Buraki obrać, gdy są wystarczająco chłodne, aby się nimi zająć, a następnie zmniejszyć o połowę lub ćwierć, w zależności od ich wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Masło wirować, pozostałe 3 łyżki. olej, anchois (w tym olej) i czosnek razem w robocie kuchennym, aż anchois i czosnek są mielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Przełożyć do małego rondla. Dusić na średnim ogniu 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Wlać bagna cauda do małej rozgrzanej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagna CaudaBagna Cauda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Ułóż warzywa na półmisku i podawaj z ogonem bagna do dunkingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagna CaudaBagna Cauda
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn