Need a gluten free and pescatarian hor d ' oeuvre? Bagna Cauda może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.77 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, buraki dla niemowląt, anchois i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bagna Cauda, Bagna Cauda, oraz Bagna Cauda dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wrzucić buraki i 2 łyżki. olej razem w średnim naczyniu do pieczenia. Przykryć folią i piec, aż buraki będą miękkie po przekłuciu końcówką noża, około 25 minut. Buraki obrać, gdy są wystarczająco chłodne, aby się nimi zająć, a następnie zmniejszyć o połowę lub ćwierć, w zależności od ich wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki
3
Masło wirować, pozostałe 3 łyżki. olej, anchois (w tym olej) i czosnek razem w robocie kuchennym, aż anchois i czosnek są mielone.