Bagna Cauda

Bagna Cauda
Need a gluten free and pescatarian hor d ' oeuvre? Bagna Cauda może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.77 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, buraki dla niemowląt, anchois i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bagna Cauda, Bagna Cauda, oraz Bagna Cauda dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wrzucić buraki i 2 łyżki. olej razem w średnim naczyniu do pieczenia. Przykryć folią i piec, aż buraki będą miękkie po przekłuciu końcówką noża, około 25 minut. Buraki obrać, gdy są wystarczająco chłodne, aby się nimi zająć, a następnie zmniejszyć o połowę lub ćwierć, w zależności od ich wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
3
Masło wirować, pozostałe 3 łyżki. olej, anchois (w tym olej) i czosnek razem w robocie kuchennym, aż anchois i czosnek są mielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Przełożyć do małego rondla. Dusić na średnim ogniu 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Wlać bagna cauda do małej rozgrzanej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagna CaudaBagna Cauda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Ułóż warzywa na półmisku i podawaj z ogonem bagna do dunkingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagna CaudaBagna Cauda
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn