Bagietki Z Orzecha Włoskiego - Gorgonzola

Bagietki Z Orzecha Włoskiego - Gorgonzola
Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 30 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać złoto lepiej, orzechy włoskie, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gorgonzolan i tosty orzechowe, Gorgonzolan i tosty Sałatka z orzechów włoskich, oraz Jabłko Orzech Gorgonzola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, wymieszać 1 1/2 szklanki mąki i drożdży.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodać ciepłą wodę. Beat z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 1 minuta, skrobanie miski często. Przykryć szczelnie folią; odstawić około 1 godziny lub do bąbelków.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Folia FoliowaFolia Foliowa
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Wymieszać z solą i wystarczającą ilością pozostałej mąki do utworzenia miękkiego ciasta. Na lekko posypanej mąką powierzchni zagniataj ciasto od 5 do 10 minut lub do momentu, aż ciasto będzie gładkie i sprężyste (ciasto będzie miękkie). Smarować dużą miskę za pomocą sprayu do skracania lub gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Umieścić ciasto w misce, obracając ciasto do smarowania wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Na ciasto posypać orzechami włoskimi i serem. Przykryć miskę luźno folią; odstawić w ciepłe miejsce 1 godzinę do 1 godziny 15 minut lub do podwójnej wielkości. Ciasto jest gotowe, jeśli wcięcia pozostają po dotknięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
SerSer
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Nasmaruj dużą blachę ciastek za pomocą skracania lub sprayu do gotowania. Na lekko posypanej mąką powierzchni zagniataj ciasto, aż orzechy i ser zostaną przerobione na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
SerSer
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Wierzch ciasta posypać mąką. Podziel ciasto na pół. Delikatnie uformuj każdą połowę w wąski bochenek, o długości około 12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
8
Umieścić około 4 cale od siebie na arkuszu cookie. Używając butelki z rozpylaczem z drobną mgłą, spryskaj bochenki zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Odstawić Odkryte w ciepłym miejscu około 1 godziny lub do podwójnej wielkości.
10
Umieść 8-calowy lub 9-calowy kwadratowy patelnię na Dolnym stojaku w piekarniku; dodaj gorącą wodę do patelni, aż do około 1/2 cala od góry patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Starannie wyciąć 1/4-calowe głębokie cięcia po przekątnej na bochenki w odstępach 2-calowych ostrym ząbkowanym nożem. Spryskać wierzchy bochenków zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
13
Włożyć bochenki do piekarnika i ponownie spryskać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Piec 15 do 20 minut lub aż bochenki są głębokie złoty z chrupiącą skórką i dźwięk hollow po dotknięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia6
Magazyn