Bagdad Gulasz Wołowy
Gulasz wołowy z Bagdadu wymaga ok. 4 godziny i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 632 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $3.69 za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, sól, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy, oraz Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne).
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkim garnku na średnim ogniu. Gotować i mieszać wołowinę w gorącym oleju, aż rumiane całkowicie, o 5 protokół.
Do miarki 2-kubkowej wlać zarezerwowany płyn z fig.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby mieszanina była 2 szklanki razem; wlać do garnka z wołowiną. Wymieszaj marchew, cebulę, zieloną cebulę, kolendrę i cynamon do mieszanki wołowiny. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 90 protokół.
Wymieszać miód, ocet, sól i pieprz do mieszaniny wołowiny; kontynuować gotowanie na niskim przez 1 godzinę więcej.
Wymieszać figi i migdały do mieszanki wołowiny.
Zdjąć z ognia. Schłodzić przez 1 godzinę przed ponownym podgrzaniem, aby służyć.