Bagdad Gulasz Wołowy

Bagdad Gulasz Wołowy
Gulasz wołowy z Bagdadu wymaga ok. 4 godziny i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 632 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $3.69 za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, sól, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy, oraz Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne).

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkim garnku na średnim ogniu. Gotować i mieszać wołowinę w gorącym oleju, aż rumiane całkowicie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Do miarki 2-kubkowej wlać zarezerwowany płyn z fig.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
3
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby mieszanina była 2 szklanki razem; wlać do garnka z wołowiną. Wymieszaj marchew, cebulę, zieloną cebulę, kolendrę i cynamon do mieszanki wołowiny. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 90 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Wymieszać miód, ocet, sól i pieprz do mieszaniny wołowiny; kontynuować gotowanie na niskim przez 1 godzinę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Wymieszać figi i migdały do mieszanki wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
6
Zdjąć z ognia. Schłodzić przez 1 godzinę przed ponownym podgrzaniem, aby służyć.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn