Bacon - y Bok Choy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać boczek - y Bok Choy spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 138 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, boczek, płatki pieprzu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Bok Choy Z Sosem Z Gorącego Boczku są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Boczek smażyć na dużej patelni na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Usuń boczek i odsączyć tłuszcz, zastrzegając jedną łyżkę tłuszczu na patelni.
Dodać oliwę z oliwek, cebulę, płatki czerwonej papryki i czosnek. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż cebula zaczynają być miękkie.
Dodaj choy bok i umieść pokrywkę na patelni.
Niech gotować przez 3 do 5 protokół.
Zdjąć pokrywkę; gotować i mieszać, aż bok choy jest miękki, ale nadal chrupiące, o 2 protokół. Boczek wymieszać i doprawić solą.