Bacon-Ranch Quesadillas
QUESADILLAS z boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.52 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 577 kalorii. Mieszanka ranczo dressing, tortille mąki, pomidor śliwkowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 19 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 39%. Spróbuj Chicken bacon ranch quesadillas, BBQ Ham, Bacon and ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas), oraz Cheesy Ranch Bacon Potato Nuggets z sosem do maczania Ranch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania.
Umieść patelnię na średnim ogniu do gorąca.
Rozprowadzić opatrunek równomiernie po 1 stronie każdej tortilli.
Miejsce 1 tortilla, dressing side up, w gorącej patelni; top równomiernie z połową każdego sera, boczek, i pomidor. Lekko nacisnąć drugą tortillę, opatrując stronę w dół, na wierzchu mieszanki. Płaszcz lekko sprayem do gotowania, i gotować 1 do 2 minut z każdej strony lub aż złoty.
Powtórz procedurę z pozostałymi tortillami, serem, bekonem i pomidorem.
Każdą quesadillę pokroić w kliny.
Podawać z sosem ranczo i salsą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.