Bacon Ranch Cheese Ball
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Bacon Ranch Cheese Ball może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 2458 kalorii, 59G białka, oraz 230 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $9.2 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka boczku, ostry ser cheddar, ser śmietankowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Bacon Ranch Cheese Ball, Ranczo i bekon Cheese Ball, oraz BBQ Bacon Ranch Piłka nożna Cheese Ball.
Instrukcje
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Schłodzony boczek pokroić na małe kawałki.
Wymieszać razem Serek i ranch dressing wymieszać w misce, aż będzie gładka.
Dodać boczek, ser Cheddar, zielona cebula, i oliwki; wymieszać, aż dobrze połączone. Uformuj mieszaninę w kulkę i zwijaj w posiekanych orzechach pekan. Przechowywać w lodówce przez noc.