Bacon Burger Dogs

Bacon Burger Dogs
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj hamburgery z bekonem. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 98 g tłuszczu, oraz w sumie 1222 kalorii. Na 4,64 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sera cheddar, mielona wołowina chuck, sos worcestershire i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bekon Burger Cheese Psy, Surf N ' Turf Burger (Grillowany Burger z homarem i boczkiem), oraz Hot Dogi Owinięte Boczkiem.

Instrukcje

1
Włóż bratwursts do średniego garnka w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Wlać piwo, a następnie dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć bratwursts o 1 cal, jeśli to konieczne. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego. Dusić, aż bratwursts są gotowane przez, 12 do 14 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
3
Wyjąć na talerz i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
4
W międzyczasie połączyć mieloną wołowinę, sos Worcestershire, 1/2 łyżeczki soli i kilka mielonych pieprzu w średniej misce. Delikatnie wymieszać dłońmi i podzielić na 4 równe porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Ułóż kawałek folii. Ułóż 4 plastry boczku obok siebie na plastiku, tworząc prostokąt, lekko nakładając je na siebie. Ustaw prostokąt boczku z krótkim końcem przed sobą. Nacisnąć porcję wołowiny na połowę prostokąt boczku najbliżej Ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Na wołowinę ułożyć poziomo kiełbasę. Używając plastikowej folii, aby pomóc, ciasno zwinąć boczek i wołowinę wokół bratwurst z dala od ciebie; usuń plastikową folię. Zabezpieczyć boczek sznurkiem kuchennym w 3 lub 4 miejscach. Powtórz, aby owinąć Pozostałe bratwursts.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
7
Umieść boczek zawinięte bratwursts seam-side w dół w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować, obracając, aż boczek jest chrupiące i wołowina jest gotowane przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Wyjmij na talerz, namiot z folią i pozostaw 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
W międzyczasie rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
10
Wnętrze bułek skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
11
Umieścić na blasze do pieczenia i dusić na złoty kolor, o 1 minutę. Użyj nożyczek, aby usunąć sznurek z bratwursts.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
12
Na bułki ułożyć posiekaną cebulę i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
13
Zdjęcia Steve Giralt
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn