Backyard Baby Żebra

Backyard Baby żebra mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 696 kalorii, 50g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, pełne stojaki/płyty Baby back żeberka wieprzowe, margarita mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszankę margarity, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Margarita jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 godzin i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dan ' s Baby Back Ribers - możesz zrobić smaczne żeberka, BBQ Baby Plecy żebra, oraz Żebra Pleców Dziecka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść każdy stojak na żebra na arkuszu bardzo szerokiej, wytrzymałej folii aluminiowej. (Folia powinna być o 4 cale dłuższa niż żebra na obu końcach.) Regały obficie doprawić solą koszerną i posypać każdą szafkę 3 łyżkami rub. Obróć żebra, stronę mięsa w dół i szczelnie zamknij każdą torebkę foliową.
Umieścić na pół arkusza patelni i przechowywać w lodówce na noc.
Następnego dnia podgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Połącz sok pomarańczowy i Margaritę wymieszać w płynnej miarki. Otworzyć 1 koniec każdej torebki i równomiernie podzielić płyn między 2 torebki. Zamknąć torebki i umieścić patelnię w piekarniku na 2 godziny.
Wyjąć żeberka z piekarnika, ostrożnie otworzyć 1 koniec każdej torebki i wlać płyn do duszenia do żaroodpornej miarki. Zamknąć torebki i włożyć je wraz z miarką płynu do lodówki na maksymalnie 8 godzin.
Tłuszcz w płynie do duszenia zestali się na górze i może zostać usunięty w tym czasie.
Przenieść płyn do małego rondla i dodać miód, ketchup, sos Worcestershire, espresso w proszku i pieprz cayenne.
Trzepaczka do połączenia. Ustawić na średnim ogniu i zmniejszyć do glazury, około 10 minut.
Ustawić grill gazowy na średnio wysoki i pozostawić do ogrzania przez 10 minut.
Każdą płytę przeciąć na pół i umieścić je na grillu, strona ciała w dół, zamknąć pokrywę i zmniejszyć ogień do średniego. Pozostawić w spokoju na 3 minuty. Flip i gotować przez kolejne 3 protokół. Flip i gotować przez 3 protokół z każdej strony 1 więcej czasu lub aż każde żebro ma ładny char.
Wyjąć żebra z grilla na deskę do krojenia. i pokroić na 2 żeberka, używając nożyc kuchennych.
Dodać żeberka i połowę glazury do dużej miski i wrzucić do dokładnie płaszcz.
Podawać pozostałą glazurę z boku.
Umieść wszystkie składniki w szczelnym pojemniku i wstrząśnij, aby połączyć. Przechowywać do 3 miesięcy.