Bachory na patyku ze słodką musztardową glazurą
Bachory na patyku ze słodką musztardową glazurą wymagają ok. 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 515 kalorii, 13g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Mieszanka pearl cebuli, galaretka jabłkowa, miód bbq przyprawy mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Bachory na patyku ze słodką musztardową glazurą, Pieczony Łosoś Ze Słodko-Gorącą Musztardową Glazurą-Robin Miller, oraz Bachory Miodowo-Musztardowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Specjalne wyposażenie: 8 bambusowych szaszłyków, moczonych w wodzie przez 30 minut
Rozgrzej grill lub patelnię do grilla na średnim ogniu.
W małej misce wymieszać galaretkę jabłkową, musztardę, ocet jabłkowy, 2 łyżki oliwy z oliwek i miód przyprawy do grilla. Odstawić.
Na każdym szaszłyku na przemian 2 kawałki bratwurst, czerwonej papryki, pieczarek i cebuli perłowej.
Posmarować pozostałymi 3 łyżkami oliwy z oliwek i posypać solą i pieprzem.
Umieść na naoliwionym grillu i gotuj, 3 minuty. Flip i obficie szczotkować z glazury. Grill dodatkowe 3 minuty, a następnie flip i szczotką z większą ilością glazury. Grilluj przez 2 minuty na stronę, ponownie szczotkując glazurą.
Zdjąć z grilla i podawać. Wszelkie pozostałe glazury mogą być szczotkowane na szaszłyki lub podawane obok jako sos do zanurzania.