Baccala może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 152g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1385 kalorii. Na 6,25 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz cebulę, oliwę z oliwek, skrzydełka z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 81%. Podobne przepisy to Baccala, Smażona Matura, oraz Biała Baccala.
Instrukcje
1
Odcedzić rybę, osuszyć i rozbić na kawałki. Wrzucić kawałki baccala w mące do herbu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dorsz Solny
Cukierki Ratujące życie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
3
W dużej patelni saute, połączyć oliwę z oliwek i masło, i podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać cebulę i gotować, aż bardzo miękkie i rumiane, a następnie dodać anchois i kawałki ryb. Gotować na średnim ogniu, aż ryba jest ładnie rumiane i anchois rozpadły, 7 do 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Dodaj bulion z kurczaka, liście laurowe, orzeszki piniowe i sułtanki i gotuj na dużym ogniu przez 10 minut. Top z bułką tartą i gotować w piekarniku przez 15 minut, lub aż bułka tarta są rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Słonina Wieprzowa
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
4 łyżki Lekko Uprażonych Orzeszków Piniowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
6
Podawać na gorąco.
7
W dużym rondlu o grubym dnie podgrzać olej na dużym ogniu, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
8
Dodać wszystkie części kurczaka i brązowy na całym, mieszając, aby uniknąć spalania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki Cannelloni
9
Usuń kurczaka i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
10
Dodaj marchew, cebula, i seler do garnka i gotować, aż miękkie i rumiane. Wrzuć kurczaka do garnka i dodaj 3 ćwiartki wody, pastę pomidorową, ziarna pieprzu i pietruszkę. Wymieszać drewnianą łyżką, aby usunąć rumiane kawałki kurczaka i warzyw z dna patelni. Doprowadzić prawie do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na małym wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 2 godziny, od czasu do czasu odtłuszczanie nadmiaru tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
11
Usuń z ciepła, odkształć i naciśnij ciała stałe na dnie kadzi, aby wyjąć wszystkie płyny. Wymieszać wywar, aby ułatwić chłodzenie i odstawić na bok. Przechowywać w lodówce zapasów w małych pojemnikach do tygodnia lub zamrażać do miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.