Baby Swiss Chard z boczkiem, orzeszkami piniowymi i rodzynkami

Jeśli chcesz dodać więcej jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepisy do pudełka przepis, dziecko szwajcarski Chard z boczkiem, orzeszki piniowe i rodzynki może być przepis należy spróbować. Ten napój ma 322 kalorie, 11g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, wytrawnego sherry, złocistych rodzynek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Food.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Chard Szwajcarski z orzeszkami piniowymi i rodzynkami, Chard Szwajcarski Z Rodzynkami I Orzeszkami Piniowymi, oraz Chard Szwajcarski z rodzynkami i orzeszkami piniowymi.
Instrukcje
Na małej patelni z sosem podgrzać sherry do momentu aż się ugotują, dodać rodzynki i zdjąć z ognia.
Namoczyć przez 20 minut, aż rodzynki będą ładne i plump.In średnia patelnia, gotować boczek, aż chrupiące.
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych.Grzać orzeszki piniowe w tłuszczu boczku na złoty kolor.
Wyjąć z patelni z rowkiem łyżką i dodać do boczku na ręczniku papierowym.
Podgrzać 1 ½ łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj 1 łyżkę czosnku i delikatnie smaż przez 30 sekund, aby zmiękczyć. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i dodać ¼ chard na patelni, doprawić lekko solą i gotować przez 3 do 5 protokół więdnąć.
Dodaj kolejną ¼ chard na patelni i nadal gotować, aż wszystkie chard zwiędnie i przetargu, o 10 do 15 protokół.
Usuń chard z patelni do miski i gotować resztę chard jak powyżej. Jeśli masz dwie duże Patelnie, możesz wykonać obie partie w tym samym czasie.Gdy wszystkie chard jest gotowane, powrót do patelni i dodać rodzynki, orzeszki piniowe i boczek. Gotować na średnim ogniu, aż do ogrzania, a rodzynki, orzeszki piniowe i boczek są równomiernie rozmieszczone w boczku. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem do smaku.