Baby Swiss Chard z boczkiem, orzeszkami piniowymi i rodzynkami

Baby Swiss Chard z boczkiem, orzeszkami piniowymi i rodzynkami
Jeśli chcesz dodać więcej jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepisy do pudełka przepis, dziecko szwajcarski Chard z boczkiem, orzeszki piniowe i rodzynki może być przepis należy spróbować. Ten napój ma 322 kalorie, 11g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, wytrawnego sherry, złocistych rodzynek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Food.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Chard Szwajcarski z orzeszkami piniowymi i rodzynkami, Chard Szwajcarski Z Rodzynkami I Orzeszkami Piniowymi, oraz Chard Szwajcarski z rodzynkami i orzeszkami piniowymi.

Instrukcje

1
Na małej patelni z sosem podgrzać sherry do momentu aż się ugotują, dodać rodzynki i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Namoczyć przez 20 minut, aż rodzynki będą ładne i plump.In średnia patelnia, gotować boczek, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych.Grzać orzeszki piniowe w tłuszczu boczku na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wyjąć z patelni z rowkiem łyżką i dodać do boczku na ręczniku papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Podgrzać 1 ½ łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj 1 łyżkę czosnku i delikatnie smaż przez 30 sekund, aby zmiękczyć. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i dodać ¼ chard na patelni, doprawić lekko solą i gotować przez 3 do 5 protokół więdnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodaj kolejną ¼ chard na patelni i nadal gotować, aż wszystkie chard zwiędnie i przetargu, o 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Usuń chard z patelni do miski i gotować resztę chard jak powyżej. Jeśli masz dwie duże Patelnie, możesz wykonać obie partie w tym samym czasie.Gdy wszystkie chard jest gotowane, powrót do patelni i dodać rodzynki, orzeszki piniowe i boczek. Gotować na średnim ogniu, aż do ogrzania, a rodzynki, orzeszki piniowe i boczek są równomiernie rozmieszczone w boczku. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
9
Serw.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn