Baby Back Racks

Baby Back Racks
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Baby Back Racks może być super przepis, aby spróbować. Na $3.99 za porcję, ten przepis okładki 47% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1208 kalorii, 76g białka, oraz 82g tłuszczu. Przepis ten służy 3. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powie, że trafił na miejsce. Mieszanka soku z cytryny, musztardy, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciastka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 84%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Baby Back Racks, Najlepsze Żeberka Dziecięce, oraz Najlepsze Żeberka Dziecięce podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Przetnij stojaki żeber na pół poprzecznie. Przetrzyj żebra, zwracając szczególną uwagę na mięsistą stronę, z 1/2 szklanki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Połóż kawałki żeber z boku mięsa w naczyniu do pieczenia 11 na 13 cali. Kawałki będą nakładać się lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Przykryj naczynie szczelnie folią aluminiową i piecz, aż mięso zacznie odrywać się od końców kości, a żebra będą delikatne, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
* Uwaga kucharza: możesz upiec żeberka do dnia wcześniej i przechowywać je w lodówce. Przynieś schłodzone żeberka do temperatury pokojowej około 1 godziny przed ich grillowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Rozgrzej grill zewnętrzny do średnio wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Grilluj żeberka, szczotkując je z około połową pozostałego sosu, aż będą chrupiące i rozgrzane, około 10 minut. Przesuwaj żeberka podczas grillowania; cukier w sosie barbecue ułatwia ich spalenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Odstaw żebra na 5 do 10 minut, a następnie pokrój je na 1 lub 2 kawałki kości. Wyłożyć resztę sosu do zanurzenia lub posmarować żeberkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
9
Wszystkie składniki wymieszać w małym rondlu. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż lekko zgęstnieje, około 10 minut. Sos będzie trzymany w lodówce, przykryty, przez okres do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia41
Magazyn