Baby Artichoke Antipasto

Baby Artichoke Antipasto
Baby Artichoke Antipasto może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji Hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 17g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.41 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka ząbków czosnku, cytryny, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Spróbuj Baby Artichoke Antipasto, Baby Vegetable Antipasto, oraz Karczoch Antypasto: Carciofata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić bulion, 2 szklanki wody, 2 łyżeczki. sól, liście laurowe, połowa gałązek tymianku, czosnek i ziarna pieprzu w dużym garnku. Połówki 1 cytryny, wycisnąć sok z obu połówek do garnka i wrzucić soczyste Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Pracując z 1 karczochem na raz, zrywaj zewnętrzne liście (około połowy; bądź bezwzględny) aż do żółtawego rdzenia. Trim 1/2 po. od punktów liści i trzonu przycięcia do około 1/2 cala. Wrzucić do mieszaniny bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3
Doprowadzić karczochy w mieszaninie bulionu prawie do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, aż liście będą miękkie po przekłuciu ostrym nożem, 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Schłodzić do temperatury pokojowej, przykryć; następnie schłodzić przez noc i do 3 dni.
5
Niech karczochy dojść do temperatury pokojowej (około 1 godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
6
Karczochy odsączyć, przeciąć na pół wzdłuż i usunąć ugotowane gałązki tymianku. Podzielić karczochy i kulki mozzarelli między talerze do serwowania, skropić oliwą z oliwek, posypać solą i pieprzem. Za pomocą zestera lub mikropłytki rozdrobnić około 1 łyżeczki. skórkę z pozostałej cytryny i rozsypać na talerzach wraz z pozostałymi gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 średnicy) Kulki Bocconcini Z Sera Mozzarella16 średnicy) Kulki Bocconcini Z Sera Mozzarella
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MicroplaneMicroplane
ZesterZester
7
Podawać z papryką sosną aioli i chrupiącym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
AioliAioli
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia42
Magazyn