Babunia Meg ' s Raisin Pie
Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 210 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 34 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ciasta, skrobi kukurydzianej, rodzynek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 8%. Ten wynik można poprawić. Spróbuj Ciasteczka z rodzynkami owsianymi babci, Ciasto z rodzynkami z kwaśną śmietaną babci, oraz Babeczki z rodzynkami rumowymi z kremem z rodzynkami Rumowymi dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W rondelku wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Mieszaj wodę i syrop kukurydziany, aż się zmiksują.
Dodaj rodzynki. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 2 minuty lub zgęstnieć.
Zdjąć z ognia; dodać sok z cytryny i masło (nadzienie będzie cienkie).
Linia a 9-w. talerz do ciasta z dolnym ciastem; przycinaj nawet krawędzią talerza.
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pasowało do wierzchu ciasta; umieść na nadzieniu. Wykończenia, uszczelnienie i flet krawędzie.
Wytnij rozcięcia na górze.
Piec w temperaturze 425° przez 10 minut. Zmniejsz ogień do 375°; piec 30 minut dłużej lub do momentu, gdy skórka będzie złotobrązowa. Ostudzić na ruszcie.