Babka Nachos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 488 kalorii, 21g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.34 za porcję. Mieszanka oliwek, cebuli, chipsy babki wykonane z plantanów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Przepis ten zachwycił 359 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Babka Chip Chicken Nachos, Jak Spiralizować babkę i babkę " ryż " i fasolę, oraz Patelnia nachos śniadaniowa z ' Ultimate Nachos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść pojedynczą warstwę wiórów babki na dnie bezpiecznej tacy piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Sos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na wierzch posypać cheddarem i serem Monterey jack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
3
Na wierzch sera ułożyć pokrojoną w kostkę cebulę i plastry jalapeño. Powtórz z pozostałymi chipsami babki, serem, jalapeños i cebulą, aby utworzyć 3 kolejne warstwy, dzięki czemu każda warstwa jest nieco węższa niż poprzednia.Rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Piec w piekarniku przez 10 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć z piekarnika i posypać pokrojone w kostkę pomidory, oliwki i kolendrę na wierzchu.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.