Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Babganoush-Hummus Pastan. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 2,44 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 736 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, orzeszki piniowe, bakłażan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj Babganoush-Makaron Hummusowy (Wegański), Makaron Hummus Z Natką Pietruszki, oraz Pikantny Makaron Chipotle Hummus dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać duży garnek wody do wrzenia, słonej wody i ugotować makaron do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Podczas gdy woda gotuje się podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w głębokiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać czosnek i gotować 1 do 2 protokół następnie dodać bakłażana i ciecierzycy i wymieszać do herbu. Doprawić ciecierzycę i bakłażana kminkiem, kolendrą, płatkami czerwonej papryki, solą i pieprzem, przykryć pokrywką i pozostawić do gotowania przez około 10 minut. Wymieszać skórkę z cytryny i nadal gotować, aż bakłażan rozpadnie się, o kolejne 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Srebrne Nonpareile
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Torebka świeżego Szpinaku
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
¼ łyżeczki Oregano
4
Wyjmij warzywa z patelni i umieść w robocie kuchennym wyposażonym w mocowanie ostrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać bulion warzywny i pastę tahini i proces aż do konsystencji sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Tahini
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Dodać sos z powrotem do rondla i podgrzewać na małym ogniu, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Do sosu dodać chochlę skrobiowego płynu do gotowania, odcedzić makaron i wrzucić makaron z sosem z ciecierzycy i bakłażana 1 minutę, a następnie top z pietruszką i orzeszkami pinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Torebka świeżego Szpinaku
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)