Babeczkowo-Blaszane Placki Wieprzowe

Babeczkowo-Blaszane Placki Wieprzowe
Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mieloną wieprzowinę, bułkę tartą, krążki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Babeczki Czekoladowo-Cytrynowe, Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, oraz Czekoladowe babeczki-najlepszy test czekoladowych babeczek upieczonych przez 50 piekarzy i liczących dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Posmaruj dwie 6-szklankowe puszki muffinów masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
3
W dużej misce, połączyć wszystkie składniki, ale ciasto i 1 łyżka jaj; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozwiń ciasto i wytnij dwanaście 4-calowych okręgów za pomocą krajalnicy do ciastek lub obręczy szklanki do picia.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
CiastoCiasto
5
Przerzuć resztki, a następnie wytnij jeszcze 12 2-calowych kółek.
6
Ułóż DNA i boki puszek 4-calowymi nabojami.
7
Dziel nadzienie równomiernie między kubki. Naciśnij 2-calowe rundy na górze, ściskając krawędzie razem, aby uszczelnić.
8
Zrób dziurę w środku każdego ciasta.
9
Pędzel z zarezerwowanym jajkiem i piec, aż szczyty są rumiane i lekko nadmuchane, 30 do 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Ostudzić na 15 minut przed wyjęciem ciasta.
11
Podawać na ciepło.
12
Tip
13
Możesz również nieco powiększyć dolne skorupy, a następnie użyć zwisu, aby owinąć mięso, pozostawiając otwór w środku, aby odpowietrzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn