Babeczkowo-Blaszane Placki Wieprzowe
Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mieloną wieprzowinę, bułkę tartą, krążki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Babeczki Czekoladowo-Cytrynowe, Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, oraz Czekoladowe babeczki-najlepszy test czekoladowych babeczek upieczonych przez 50 piekarzy i liczących dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Posmaruj dwie 6-szklankowe puszki muffinów masłem.
W dużej misce, połączyć wszystkie składniki, ale ciasto i 1 łyżka jaj; przechowywać w lodówce.
Rozwiń ciasto i wytnij dwanaście 4-calowych okręgów za pomocą krajalnicy do ciastek lub obręczy szklanki do picia.
Przerzuć resztki, a następnie wytnij jeszcze 12 2-calowych kółek.
Ułóż DNA i boki puszek 4-calowymi nabojami.
Dziel nadzienie równomiernie między kubki. Naciśnij 2-calowe rundy na górze, ściskając krawędzie razem, aby uszczelnić.
Zrób dziurę w środku każdego ciasta.
Pędzel z zarezerwowanym jajkiem i piec, aż szczyty są rumiane i lekko nadmuchane, 30 do 35 protokół.
Ostudzić na 15 minut przed wyjęciem ciasta.
Możesz również nieco powiększyć dolne skorupy, a następnie użyć zwisu, aby owinąć mięso, pozostawiając otwór w środku, aby odpowietrzyć.