Babeczki Z Ula

Babeczki Z Ula
Babeczki z ula mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 547 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 72 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz dekoracje cukierków honeybee, miód, betty bitą puszystą lukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Z Ula, Ul, oraz Ciasto Z Ula dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
Dodać Cupcake mix zgodnie z zaleceniami na polu, przy użyciu wody, oleju i jaj. Napełnij kubki muffin 1/3 pełne z ciasta, używając około 2 łyżki w każdej. Wycisnąć woreczek do napełniania 20 razy; odciąć róg woreczka na linii cięcia. Dziel nadzienie równomiernie między babeczkami, upewniając się, że nadzienie nie dotyka boków kubków na muffinki. Równomiernie rozprowadzić pozostałe ciasto wśród babeczek, upewniając się, że wypełnienie jest całkowicie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cupcake MixCupcake Mix
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
4
Piec 24 minuty lub do momentu wyschnięcia powierzchni babeczek. Ostudzić 20 minut; wyjąć babeczki z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
W średniej misce, wymieszać kolor żywności do lukier do jasnożółtego; łyżka do dekoracji torby wyposażone w #802 lub # 6 okrągłe końcówki. Począwszy od godziny 12 na zewnętrznej krawędzi każdej babeczki i przy stałym nacisku na torebkę, lukier rurowy zgodnie z ruchem wskazówek zegara na 6 lub 7 obrotów, pracujący w kierunku środka i kończący się wysokim szczytem. Udekorować miodem i skropić miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn