Babeczki z sernikiem czekoladowym z lukrem Ganache
Babeczki z sernikiem czekoladowym z lukrem Ganache mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, mleko, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem, Czekoladowe babeczki z Ganache i polewą z pianki, oraz Babeczki Espresso z Ganache mlecznej czekolady i polewą z białej czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F. Linia 12 kubków muffin z papierami cupcake.
W średniej misce, przesiać razem mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia, i sól, i odstawić. Za pomocą miksera, śmietanę masło i 3/4 szklanki cukru, aż bladożółty, o 1 minutę.
Dodaj jajko i mieszaj, aż się połączysz. Delikatnie dodaj połowę mieszanki mąki i mieszaj, aż się włączy.
Dodać pozostałą mieszaninę mąki i mieszać do połączenia. Odstawić.
W małej misce wymieszać serek śmietankowy, 2 łyżki cukru i wanilię. Wymieszać w chipsy czekoladowe i orzechy włoskie.
Wypełnij przygotowane wkładki cupcake z wystarczającą ilością ciasta czekoladowego, aby pokryć dno.
Do każdego z nich dodajemy dolewkę nadzienia z serem śmietankowym, a następnie przykrywamy pozostałą cieście (nadzienie z serem śmietankowym nie powinno być widoczne).
Pozostaw babeczki na patelni na 3 minuty, a następnie wyjmij i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku.
Zanurz każdą babeczkę w ganache, tworząc równą warstwę lukru.
Umieść w lodówce, aby ustawić, około 15 minut.
Umieścić miskę żaroodporną nad garnkiem gotującej się wody i ubić razem czekoladę, śmietanę i proszek espresso (jeśli używasz). Kontynuuj ubijanie, aż czekolada stopi się i mieszanina jest gęsta, około 4 minut.
Wyjąć z ognia i odstawić na 5 minut.