Babeczki Z Rodzynkami Jabłkowymi
Need a wegetariański posiłek poranny? Babeczki z rodzynkami jabłkowymi mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 200 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, orzechy włoskie, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Z Rodzynkami I Jabłkami, Babeczki Z Rodzynkami Jabłkowymi, oraz Babeczki Z Rodzynkami Bez Jajek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połączyć wodę, cukier, jabłka, rodzynki, masło, cynamon, gałka muszkatołowa i goździki w rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć patelnię z ognia i całkowicie ostudzić.
W dużej misce wymieszaj orzechy i sodę oczyszczoną z mąki.
Dodaj schłodzoną mieszaninę do miski i mieszaj do wymieszania. Napełnij wysmarowane miniaturowe puszki muffinów cieście do góry.
Uwaga: dodatkowe muffinki można przechowywać w zamykanej torbie zamrażarki