Babeczki z pudełkiem czekoladek

Babeczki z pudełkiem czekoladek
Przepis Box-Of-Chocolates Cupcakes jest gotowy w około 1 godzinę i 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 213 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako tani deser. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do ubijania, żółtka jaj, mocną kawę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasteczka W Pudełku Na Lunch, Naśladowca Starbucks Chicken and Hummus Bistro Box, oraz Pudełko bistro z serem i owocami Starbucks dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°. Linia 24 kubki na muffinki z wkładkami papierowymi. W dużej misce, połączyć ciasto mix, kawa, jajka i olej; pokonać na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średnim 2 minuty. Wypełnić przygotowane kubki dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Plasterki Pomarańczowych CukierkówPosiekane Plasterki Pomarańczowych Cukierków
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Piec 18-22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach 10 minut przed wyjęciem do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
W międzyczasie, w górnej części podwójnego kotła lub metalowej misce nad gotującą się wodą, roztopić czekoladę z cukrem i 3 łyżkami kawy, mieszając, aż cukier się rozpuści (mieszanina będzie gęsta).
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Ubić żółtka; gotować i mieszać 4-5 minut lub aż mieszanina osiągnie 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Podzielić mieszaninę między trzy małe miski. Koncentrat soku pomarańczowego wymieszać w jednej misce. Nutellę i śmietanę wymieszać do innej; pozostałą kawę wymieszać do trzeciej miski. Fold 1/2 Puchar ubitej polewy do każdego. Wyluzuj 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Czekolada Z Orzechami LaskowymiCzekolada Z Orzechami Laskowymi
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wytnij mały otwór w końcówce worka z ciastem lub w rogu plastikowej torby do przechowywania żywności; włóż bardzo małą końcówkę ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
7
Przenieść jedno nadzienie do worka. Za pomocą metalowego lub drewnianego szpikulca przebij otwór przez dno papierowej wkładki. Włóż końcówkę przez otwór; rura wypełniająca osiem babeczek. Powtórz z pozostałymi nadzieniami i babeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
8
W przypadku ganache umieść czekoladki w oddzielnych małych miseczkach. W małym rondlu, doprowadzić śmietanę tylko do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
1/2 szklanki śmietany zalać słodko-gorzką czekoladą; pozostałą śmietanę zalać białą czekoladą. Mieszaj mieszankę trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
10
Wymieszać 2 łyżeczki syropu kukurydzianego w gorzki ganache i 1/2 łyżeczki syropu kukurydzianego w biały ganache. Chłodny gorzko-gorzki ganache 10 minut lub aż lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu. Odcień biały ganache według potrzeb; przechowywać w lodówce, pokryte, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
11
Zanurz babeczki w słodko-gorzkim ganache. Wzory rur z użyciem białego lub przyciemnionego ganache. Przechowywać w lodówce, aż zestaw. Przechowywać w szczelnych pojemnikach w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn