Babeczki z poinsecją
Babeczki Poinsettia wymagają około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 326 kalorii . Za 48 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest na 15 osób. Mieszanka śmietany, sody oczyszczonej, lukru waniliowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Niewielu osobom naprawdę podobało się to amerykańskie danie. Sprawdza się dobrze jako niedrogi deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Babeczki z gorącą czekoladą miętową , Babeczki z kawą migdałową i likierem Kahlua i Babeczki Almond Joy .
Instrukcje
W misce rozpuść smalec i cukier. Wbij jajko i wanilię.
Dodaj maślankę i śmietanę.
Wymieszaj mąkę, kakao i sodę oczyszczoną; dodawaj do ubitej masy na przemian z wodą.
Napełnij foremki na muffiny wyłożone papierem do dwóch trzecich.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, aż wykałaczka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z foremek na kratkę, aby całkowicie ostygły. Posmarować lukrem babeczki.
Odrysuj wzór płatków po prawej stronie na papierze woskowanym; wytnij.
Wytnij płatek z tektury. Użyj tekturowego płatka z ostrego noża, aby wyciąć 15 płatków z każdej rolki owoców. Ułóż sześć płatków na każdej babeczce. Za pomocą lukru przymocuj trzy cukierki do każdej poinsecji.