Babeczki Z Podwójnym Klonem

Babeczki Z Podwójnym Klonem
Babeczki z podwójnym klonem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 256 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz proszek do pieczenia, sól, ekstrakt z wanilanu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Babeczki Benedict-klonowe babeczki z boczkiem z Czarnego Lasu, jajkami gotowanymi i sosem klonowym, Maple Vegan Cupcakes with Maple Dairy-Free Buttercream, oraz Klonowe babeczki z lukrem serek klonowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować babeczki, ubij pierwsze 4 składniki ze średnią prędkością miksera, aż do dobrze wymieszanego (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
4
Mąkę, proszek do pieczenia i 1/4 łyżeczki soli wymieszać w misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Połączyć mleko i 1/4 szklanki syropu klonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
MlekoMleko
6
Mieszankę mąki dodać do mieszanki cukru na przemian z mieszanką mleka, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; wymieszać po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
7
Łyżka ciasto do 12 Muffin kubki wyłożone papierowymi wkładkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
8
Piec w 350 przez 20 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Aby przygotować lukier, ubić 3 łyżki syropu klonowego i następnie 4 składniki (syrop przez 1/8 łyżeczki soli) przy średniej prędkości miksera 1 minutę. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając aż do wymieszania (nie przegryzać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Syrop KlonowySyrop Klonowy
LukierLukier
SyropSyrop
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Lukier rozłóż na babeczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn