Babeczki z otrębami bananowymi to bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 3G tłuszczu i w sumie 123 kalorii. Za 20 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Niewiele osób naprawdę lubi to śniadanie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, orzechy włoskie, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Babeczki Z Otrębami Bananowymi, Babeczki Z Otrębami Bananowymi, oraz Babeczki Z Otrębami Bananowymi.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze osiem składników. W innej misce ubij jajka, sok, cukry i olej. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Złożyć banany i orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banan
Sok
Jajko
Orzechy
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Napełnij natłuszczone lub wyłożone papierem kubki na muffinki do dwóch trzecich.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
3
Piec w temperaturze 400° przez 15-18 minut lub do momentu, gdy wykałaczka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty.