Babeczki z mlekiem i ciasteczkami

Babeczki z mlekiem i ciasteczkami
Babeczki z mlekiem i ciasteczkami mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 850 kalorii. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, cukier granulowany, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Babeczki z waty cukrowej {Guest Post By The Land of Milk ' N ' Cookies}, Babeczki ananasowe z Ganache mlecznej czekolady i domowe cukierki ananasowe: The Happy Cupcakes, oraz Babeczki Z Mlecznej Czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 345 stopni F. Linia patelni cupcake z wkładkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W misce dodaj brązowy cukier,mąkę,proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną andsalt.In drugą miskę, dodać maślankę, jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Mąka Z CiastaMąka Z Ciasta
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Połącz mokre składniki z suchymi składnikami i wymieszaj trzepaczką do całkowitego połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Miarka ciasto do wkładek cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
5
Posypać chipsy czekoladowe na wierzchu każdej babeczki przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
6
Piec przez 12 do 15 minut. Sprawdź, czy nie ma zadków, wkładając wykałaczkę do babeczek. Jeśli wyjdzie czysty, są gotowe. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia lub lukier topi się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
W przypadku ganache: w małym garnku na małym ogniu wymieszaj czekoladę i śmietanę, aż połączą się i będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1
W misce umieścić mascarpone, śmietanę, cukier granulowany i mleko w proszku. Używając nasadki trzepaczki ze średnią prędkością, ubijaj aż do osiągnięcia sztywnych szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Mleko W ProszkuMleko W Proszku
MascarponeMascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Sposób montażu: schłodzone babeczki zanurzyć w czekoladowym ganache. Odstawić i pozostawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
3
Krem mleczny mascarpone umieścić w woreczku z gładką końcówką. Rura lukier do pożądanego projektu i udekorować świeżym Mini Chocolate Chip Cookieand chocolate straw. Przechowywać w lodówce babeczki lub przechowywać w niższej temperaturze, aby zapobiec topnieniu lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
4
Rozgrzej piekarnik do 345 stopni F. wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Mąkę uniwersalną, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Masło i cukry zmiksować mikserem z przystawką do łopatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodać jajka do mieszaniny i wymieszać aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
8
Dodaj suche składniki i wymieszaj ze średnią prędkością, aż składniki się połączą.
9
Wymieszać w czekoladzie chipsy tylko do równomiernie rozłożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
10
Ciasto z ciastkami rozwałkować na drobne kulki (nieco mniejsze niż grosz) i wyłożyć je na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtejBarwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
11
Piec przez 7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Składniki

11 funt cukinii,pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie11 funt cukinii,O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidietetyczna soda kremowadietetyczna soda kremowa3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidietetyczna soda kremowadietetyczna soda kremowa2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimaślanka w temperaturze pokojowejmaślanka w temperaturze pokojowej2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana czekoladaposiekana czekolada12Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySłomki czekoladowe, do dekoracjiSłomki czekoladowe, do dekoracji1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki (12 uncji) słodko-gorzkiej (60% kakao) kawałków czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 szklanki (12 uncji) słodko-gorzkiej (60% kakao) kawałków czekolady (zalecane: Ghiradelli)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki (12 uncji) słodko-gorzkiej (60% kakao) kawałków czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 szklanki (12 uncji) słodko-gorzkiej (60% kakao) kawałków czekolady (zalecane: Ghiradelli)5326 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiser mascarponeser mascarpone1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mleko w proszkumleko w proszku2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka z ciastamąka z ciasta11 funt cukinii,(duża tuba)(duża tuba)2kijemasło niesolone w temperaturze pokojowejmasło niesolone w temperaturze pokojowej2całe jaja w temperaturze pokojowejcałe jaja w temperaturze pokojowej3całe jaja w temperaturze pokojowejcałe jaja w temperaturze pokojowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn