Babeczki Z Małą Jagnięciną
Małe babeczki z jagnięciną mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis zawiera 24 porcje z 2134 kalorii, 26g białka, oraz 83g tłuszczu każdy. Za $2.05 za porcję, ten przepis okładki 38% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork wymaga ekstraktu z migdałów, cukru cukierniczego, kół lukrecji i barwnika spożywczego. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Rozsuwane Babeczki Z Żółwiami, Rozsuwane Babeczki Cmentarne, oraz Rozsuwane Babeczki Pajęczyny.
Instrukcje
Połącz masło, cukier i sól za pomocą miksera elektrycznego na niskich obrotach, aż w większości zostaną włączone.
Dodaj mleko i ekstrakt z migdałów, zwiększ prędkość do średniej i mieszaj, aż będzie lekka i puszysta.
Weź 3/4 szklanki lukru i zarezerwuj. Weź 1 szklankę lukru i dodaj 8 do 10 kropli zielonego barwnika spożywczego, aby uzyskać trawiasty kolor i rezerwę. Napełnij torebkę z ciastem lub zamykaną plastikową torebkę pozostałym lukrem i odetnij 1-calowy róg z torby.
Umieść 5 babeczek w linii. Nestle 4 babeczki powyżej linii i 4 kolejne babeczki poniżej linii, dzięki czemu dotykają się, dzięki czemu masz szorstki owalny kształt. Posyp każdą babeczkę wirem białego lukru z worka do szprycowania. Następnie ułóż mniejsze szczyty, aby wypełnić wszystkie przestrzenie między babeczkami.
Aby zrobić głowę: Umieść 3 babeczki razem w odwróconym trójkącie.
Rozłóż 1/2 szklanki zarezerwowanego białego lukru, aby wszystkie babeczki były połączone.
Wytnij 1 babeczkę na pół, Papier i wszystko. Ustaw każdą połowę, przyciętą stroną, po obu stronach dolnej części trójkąta.
Rozłóż 1/2 łyżki białego lukru na wierzchu.
Przetnij 1 krążek lukrecji na pół i umieść, pokrojoną stroną, na każdej połowie babeczki. Teraz małe rurki wirują w górnej jednej trzeciej głowy i wokół zewnętrznych uszu lukrecji. Zagnieźdź głowę w ramię.
Aby zrobić twarz: zdejmij 3-calowy pasek lukrecji. Rozsuń na 2 pasma i pokrój na 1-calowe długości.
Umieść 2 z nich na głowie na oczy. Zrób kształt Y Z 3 kawałkami i umieść tak, aby dolny punkt był wyśrodkowany na dolnej krawędzi twarzy. Odrzuć (lub zjedz) czwarty kawałek.
Aby zrobić nogi: włóż 2 babeczki do pierwszej i trzeciej szczeliny w dolnym rzędzie ciała.
Rozłóż trochę lukru na każdej babeczce. Ułóż każdą nogę całym Kołem lukrecji.
Wytnij kolejne koło na pół umieść połowę pod każdym kołem na kopyta.
Aby zrobić trawę: wyłóż pozostałe 5 babeczek poziomo pod nogami.
Rozłóż połowę Zielonego lukru równą warstwą wzdłuż babeczek, przykrywając je i łącząc.
Następnie napełnij zbiornik prasy czosnkowej pozostałym zielonym lukrem. Lukier jest najłatwiejszy w obróbce w chłodnej temperaturze pokojowej. Naciśnij, mocując lukier do każdej babeczki, ciągnąc w górę, aby stworzyć trawę. Powtarzaj, używając reszty lukru, aż wszystkie babeczki zostaną przykryte.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Babeczki można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "