Babeczki z marchewką
Babeczki z marchewką mogą być dokładnie tym amerykańskim przepisem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 8 g tłuszczu i łącznie 193 kalorie . Za 58 centów za porcję otrzymujesz deser dla 24 osób. Ten przepis z Taste of Home wymaga marchewek, lukru z serka śmietankowego, orzechów włoskich i mieszanki do ciast korzennych. 36 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 59% , to danie jest całkiem dobre. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również : Wytrawne grzanki z radicchio i prosciutto z dodatkiem słodkiego syropowego Sapa , sałatka z awokado i pomidorów z grillowanymi krewetkami i plasterki ziemniaków z dodatkiem młodego brie .
Instrukcje
Przygotuj ciasto zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Dodaj marchewki, orzechy włoskie i cynamon.
Napełnij foremki na muffiny wyłożone papierem do połowy.
Piec w temperaturze 350° przez 18–23 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka ciasta będzie czysta.
Wyjmij z patelni i odłóż na kratkę, aby całkowicie ostygły.
Babeczki posmaruj lukrem w ilości 1-1/4 szklanki.
Resztę lukru włóż do małego, zamykanego woreczka i zabarw go pomarańczowym barwnikiem spożywczym.
Wytnij mały otwór w rogu woreczka i wyciśnij marchewkę na wierzchu każdej babeczki.
Dodaj gałązkę pietruszki dla zieleniny.