Babeczki z kremem kawowym i orzechami
Cupcakes Cream & walnut zajmuje ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten przepis wegetariański lacto ovo ma 232 kalorie, 4G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga cukru muscovado, cukru muscovado, połowy orzecha włoskiego i mascarpone. Ten przepis jest lubiany przez 408 smakoszy i kucharzy. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tort orzechowy z bitą śmietaną kawową, Babeczki Bananowo-Orzechowe Z Lukrem Serowym, oraz Tort orzechowy z bitą śmietaną kawową (niskowęglowodanowy i bezglutenowy).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 180C / wentylator 160C / gaz 4 i upewnij się, że półka jest gotowa w środku. Linia 12-otworowa puszka na bułki z pudełkami na ciasta. Masło, cukier, mąkę i jajka ubić z 4 łyżeczkami kawy i szczyptą soli do uzyskania kremowej konsystencji. Wymieszać posiekane orzechy włoskie.
Wymieszać łyżką do skrzynek (zacznij od dodania 1 czubatej łyżeczki do każdej, a następnie wróć i dopełnij je w ten sposób, że wszystkie powinny być tej samej wielkości), a następnie piec przez 18-20 minut, aż światło złoty i sprężysty. Ostudzić przez kilka minut w puszce, następnie wyjąć ciasto i całkowicie ostudzić na stojaku.
Do dużej miski włożyć mascarpone, 3 łyżeczki więcej kawy i cukier, a następnie ubić.
Na wierzch każdego ciasta rozłóż śmietanę z Kawy, a następnie zakończ połową orzecha włoskiego. Ciasta są najlepsze, jeśli są mrożone dość blisko czasu jedzenia, więc jeśli robisz z wyprzedzeniem, ubijaj mieszankę mascarpone, trzymaj w lodówce, ubijaj ją ponownie, a następnie łyżka na ciastach tuż przed podaniem. Nie-mrożone ciasta będą przechowywać do 2 dni w szczelnym pojemniku.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to świetny wybór na babeczki. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.