Babeczki Z Kremem Karmelowo-Dyniowym
Babeczki z kremem karmelowo-dyniowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz zimną bitą polewę, przyprawę do ciasta, pudding instant o smaku waniliowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Babeczki z dynią karmelową z lukrem karmelowo-cynamonowym, Babeczki Z Dynią Karmelową Z Lukrem Karmelowo-Cynamonowym, oraz Łatwe babeczki dyniowe z serkiem karmelowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Dodać suchy budyń wymieszać i dynię; pokonać 2 min. Łyżka do 24 papierowych kubków na muffinki.
W średniej misce z mikserem ubić serek śmietankowy.
Dodać cukier; dobrze wymieszać. Mieszamy w jajku. Łyżka na ciasto w kubkach muffin.
Piec 18 do 21 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni 5 min.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Łyżka lukier do średniej miski.
Dodać ostudzony bicz; ubijać do wymieszania.
Rozprowadzić na babeczkach; skropić polewą karmelową.