Babeczki Z Kremem Cytrynowym
Przepis Lemon Cream Cupcakes może zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 5G tłuszczu i w sumie 175 kalorii. Za 22 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 30. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, ekstrakt z wanillanu, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki z jagodami cytrynowymi z lukrem z twarogu cytrynowego, Babeczki cytrynowe z lukrem z bitą śmietaną cytrynową, oraz Babeczki cytrynowe z lukrem z twarogu cytrynowego dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij skórkę z cytryny i wanilię.
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól; dodaj do śmietany na przemian ze śmietaną, dobrze ubijając po każdym dodaniu (ciasto będzie gęste).
Napełnij natłuszczone lub wyłożone papierem kubki na muffinki 1/4 szklanki ciasta.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.
Do lukru, masła śmietankowego i cukru cukierniczego w małej misce, aż będzie lekki i puszysty.
Dodaj sok z cytryny, wanilię, skórkę z cytryny i mleko; ubijaj do uzyskania gładkości. Mroźne babeczki.