Babeczki z kandyzowaną oliwą z oliwek i imbirem, kremem maślanym z limonką, opalową bazylią, miętą i skórką z limonki

Babeczki z kandyzowanym imbirem i oliwą z oliwek z kremem maślanym z limonką, bazylią opalową, miętą i skórką z limonki mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 9 g tłuszczu i łącznie 224 kalorie . Ten przepis jest przeznaczony dla 48 osób i kosztuje 65 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kandyzowanego imbiru, mikro bazylii opalowej, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewielu osobom naprawdę podobało się to amerykańskie danie. Jest ono dostarczane przez Foodnetwork. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 40 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie można ulepszyć. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Sos pomidorowy z bazylią i oliwą z oliwek z makaronem , Chłodnik z kopru włoskiego ze skórką pomarańczową i Batony z klonem i daktylami .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 175°C. Wyłóż foremki na mini babeczki 48 papilotkami.
W misce miksera z końcówką mieszającą ubijaj olej i cukier na wysokich obrotach, aż masa stanie się kremowa i całkowicie połączona.
Dodaj kandyzowany imbir i mieszaj, aż do całkowitego połączenia.
Dodaj białka jaj i dobrze wymieszaj. Przesiej mąkę, proszek do pieczenia, mielony imbir i sól w dużej misce. Na średniej prędkości dodawaj mieszankę mąki na przemian z mlekiem i mieszanką waniliową, aż się połączą. Nie mieszaj za długo. Napełnij foremki do babeczek do trzech czwartych wysokości i piecz przez 15 minut.
Aby złożyć: Używając rękawa cukierniczego z małą okrągłą końcówką, wyciśnij górę babeczek w kropkowany wzór kremem maślanym Lime Buttercream, tworząc 6 kropek, aby pokryć wierzch ciastek. Odetnij mały kępkę z łodygi każdej gałązki mikro ziół.
Umieść pęczki w środku lukru. Posyp ciasta świeżą skórką z limonki, aby wykończyć dekorację.
Wlej sok z limonki i mąkę kukurydzianą do małego rondla na kuchence. Gotuj na średnim ogniu, mieszając, aż mieszanka zgęstnieje.
Przenieś krem limonkowy na silikonową matę i schłódź w lodówce do ostygnięcia, około 5 minut. W misce miksera ze stojącą końcówką ubij masło z solą.
Dodaj ostudzony krem limonkowy.
Dodaj cukier puder i ubijaj, aż masa będzie lekka i puszysta.