Babeczki Z Jagodami Migdałowymi
Need a bezglutenowy, pierwotny i wegetariański posiłek poranny? Babeczki z jagodami migdałowymi mogą być świetnym przepisem. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 11g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz olej kokosowy, wanilię, nierafinowaną sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Batony jagodowe, owsiane i migdałowe, Jagodowe Migdałowe Płatki Owsiane, oraz Muffinki Z Jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 Stopni Fahrenheita. Smarujemy Duże 6-8 muffinek olejem kokosowym lub masłem.Odstawić 2 łyżki mąki migdałowej. W misce lub robocie połączyć pozostałe 2 szklanki mąki migdałowej, mąki kokosowej i salt.In w osobnej misce ubijamy jajka, miód i wanilię, następnie dodajemy do suchych składników i dokładnie mieszamy. Delikatnie złóż jagody, a następnie wlej ciasto do 6-8 dużych filiżanek. Pat szczyty w dół do zaokrąglonych sterty i za pomocą pędzla do dab z masłem.
Posypać pozostałą mąką migdałową dla ładnego wykończenia.
Piec przez 30-40 minut. Wierzch powinien być sprężysty, ale jędrny, gdy będą gotowe.