Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc wypróbuj babeczki z dynią żurawinową. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Jeśli masz zmielony cynamon, sodę oczyszczoną, żurawinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Muffinki Dyniowo-Żurawinowe, Muffinki Dyniowo-Żurawinowe, oraz Babeczki Z Dynią Żurawinową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników. W innej misce, połączyć jajka, Dynia, jogurt i olej. Wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Złóż żurawinę. Pokryj kubki muffin sprayem do gotowania lub użyj wkładek papierowych; wypełnij trzy czwarte ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów Graham
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Piec w temperaturze 400° przez 15-20 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)