Babeczki Z Ciastem Kawowym

Babeczki Z Ciastem Kawowym
Babeczki z ciastem kawowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 16 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, orzechy włoskie, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Babeczki Z Kawą, Babeczki Z Ciastem Kawowym, oraz Babeczki Z Ciastem Kawowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć mąkę, brązowy cukier, proszek do pieczenia, cynamon, sodę oczyszczoną i sól. W innej misce połącz kawę, olej i jajko. Wymieszać z suchymi składnikami aż do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
KawaKawa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Napełnij papierowe kubki na muffinki do połowy pełne. Upuść 1 łyżeczkę przetworów na środek każdej muffinki; przykryj pozostałym ciastem. W małej misce połączyć mąkę, brązowy cukier i cynamon; pokroić w maśle, aż będzie kruchy. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
PrzetworyPrzetwory
CynamonCynamon
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Posypać wierzchami.
4
Piec w temperaturze 400° przez 18-20 minut lub aż wykałaczka włożona do muffinki wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaka drucianego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn