Babeczki Z Ciasteczkami Czekoladowymi
Babeczki z ciasteczkami czekoladowymi mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 314 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sól, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 7881 smakoszy i kucharzy. Wiele osób naprawdę lubi ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Ciastka Ciasto Babeczki Z Ciasteczkami Ciasto Masło, Babeczki Z Ciasteczkami Czekoladowymi, oraz Babeczki Z Ciasteczkami Czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350° F. za pomocą uchwytu łopatkowego na mikserze połącz masło z brązowym cukrem. Krem razem na średniej prędkości, aż będzie lekki i puszysty, ok. 3 minuty.
Dodaj jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu i skrobając boki miski .
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól ubić razem w średniej misce. Naprzemiennie dodaj suche składniki do miski miksera z mlekiem na niskiej prędkości, zaczynając i kończąc na suchych składnikach, mieszając każdy dodatek tylko do momentu włączenia. Zmiksuj wanilią. Złożyć w czekoladowe chipsy z łopatką. Podziel ciasto równomiernie między 24 wkładki cupcake.
Piec przez 18-20 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia na patelni przez 5-10 minut, a następnie przenieść do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Masło śmietankowe i cukier w misce do miksowania na średniej prędkości do lekkiego i puszystego (ok.2 minuty).
Dodać mąkę, słodzone mleko skondensowane i wanilię i ubić na gładką masę. Wymieszać w czekoladzie. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż mieszanina nie ujędrnia się nieco (około 1 godziny). Po ostygnięciu babeczek napełnij babeczki, wycinając część w kształcie stożka ze środka każdej babeczki. Wypełnij każdy otwór kawałkiem schłodzonej mieszanki ciasta ciastkarskiego. Masło i brązowy cukier Beat z mocowaniem wiosła na dużej prędkości, aż kremowy i puszysty.
Wymieszać z cukrem do uzyskania gładkiej konsystencji. Ubić w mące i soli.
Wymieszać z mlekiem i ekstraktem z wanilii, aż będzie gładka i połączona.